jeugdzorg vergader statafel Heering Office Den Haag

Jeugdzorg Rotterdam

Over de projectopdracht

Jeugdzorg Rotterdam benaderde ons voor begeleiding tijdens de verbouwing van het nieuwe hoofdkantoor en ondersteuning bij de verhuizing van bestaande kleinere vestigingen naar het nieuwe pand.

Edmee Driebeek Interior Design gebruikte de kleuren van de huisstijl voor de look-and-feel van de inrichting en uitstraling van het pand. De opdrachtgever wilde graag dat het kerndoel van Jeugdzorg, de ondersteuning bij de zorg voor kinderen en hun ouders, tot uiting kwam in het pand. Edmee Driebeek als interieurontwerpster heeft samen met ons de verdere uitwerking van de plannen opgepakt.

Klant
Jeugdzorg

Plaats
Rotterdam

Diensten
Projectmanagement en totaalinrichting

Over de oplossing

Uitdaging bij dit project was met name de tijdsplanning waarbinnen alles gerealiseerd moest worden. Om binnen 8 weken te kunnen verhuizen diende een krappe planning gehaald te worden. Intensieve begeleiding tijdens wekelijkse bouwvergaderingen en aanwezigheid bij de bouw en de uitwerking van bouwkundige en interieurtekeningen hielpen mee bij de visualisatie en vlotte communicatie tussen diverse partijen.

Ontwerp t.b.v. zorginstelling Heering Office Den Haag

Over het resultaat

De krappe tijdsplanning is midden in de zomer behaald. Het uiteindelijke resultaat is een fris ogende ruimte geworden die ingedeeld is met een flexibele kantoortuin waar medewerkers eenvoudig in en uit kunnen lopen. Er zijn voldoende ondersteunende faciliteiten aangebracht zoals aanlandplekken, diverse soorten werkplekken, en een informele overlegruimte. Inventarisatie van het huidige meubilair resulteerde in duurzaam hergebruik met als voordeel kostenreductie. Het gebruikte kleurenpalet van de huisstijl geeft het geheel een kleurige, maar toch rustige uitstraling. Ook de planten en groene afscheidingen werken mee aan de rustgevende sfeer die benodigd is bij het kerndoel van de opdrachtgever.

Gebruikte producten in dit project

jeugdzorg vergader statafel Heering Office Den Haag

Wilt u meer weten over onze projecten?

Vraag het ons!