Project Hersenstichting Heering Office Den Haag

Hersenstichting Den Haag

Over de opdracht

“De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen.” Zo staat te lezen op de website van de Hersenstichting.

Na een jarenlange gedeelde behuizing met de Hartstichting is de Hersenstichting inmiddels verhuisd naar een nieuw groter pand in Den Haag. Wij zijn benaderd om dit nieuwe ruime pand in te richten met modern meubilair.

Klant
Hersenstichting

Plaats
Den Haag

Diensten
Inrichting en meubilair

Project Hersenstichting Heering Office Den Haag

Inrichting

Het ging bij deze opdracht om de inrichting van een wachtruimte, een keuken met kantine, diverse vergader- en spreekkamers, een belcorner en diverse kantoorruimtes. Bij de Hersenstichting is gekozen voor veel kleur en zachte materialen. Ook zijn er akoestische elementen toegevoegd om in de open ruimtes prettig te kunnen werken.

Over het resultaat

In de kantine is er gekozen voor wit meubilair gecombineerd met hout voor een warme frisse uitstraling. De vergader- en spreekkamers zijn in uiteenlopende stijlen en kleuren ingericht, elk met een eigen kleuraccent. De kantoorruimtes zijn voorzien van ergonomische in hoogte verstelbare bureaus met ergonomische bureaustoelen. De verschillende werkplekken zijn afgescheiden door ruime plantenbakken voor een groen en gezond accent. Er is een aparte akoestische belruimte ingericht waar men ongestoord telefoontjes kan plegen.

Gebruikte producten in dit project

Project Hersenstichting Heering Office Den Haag

Meer weten over onze projecten?

Contact