RH kantoormeubelen werkplek - bureaustoel Heering Office Den Haag 2

Kantoorinrichting Rotterdam

Kantoorinrichting en projectinrichting regio Haaglanden en Rotterdam

Al jarenlang is Heering Office een begrip in de regio Haaglanden, maar ook in de regio Rotterdam doen wij mooie projecten. Als specialist in het professioneel inrichten van kantoren, scholen, restaurants, hotels, zorginstellingen, etc. is Heering een organisatie die snel schakelt en al uw zorgen uit handen neemt. Of het nu gaat om het inrichten van uw nieuwe huisvesting of om het aanvullen of restylen van uw bestaande werkomgeving, wij staan voor u klaar!
Organisaties zijn volop in beweging, waardoor de vraag naar locatie-optimalisatie steeds groter wordt. Heering Office springt in op deze ontwikkeling op de markt van kantoor- en projectinrichting. De adviseurs van Heering Office begeleiden u in uw zoektocht naar het vinden van een geschikte locatie tot en met het verhuizen van uw bestaande of compleet nieuwe inrichting.

Gaat het om projectmanagement van concept tot uitvoering? Wij zijn voor u hét aanspreekpunt in iedere fase en voor alle onderdelen van het project. Na de eerste kennismaking op locatie of in onze showroom in Den Haag, ontwikkelen wij een stappenplan voor uw project, gebaseerd op uw wensen en eisen. De interieurarchitect van Studio Heering, het ontwerpbureau waar Heering Office mee samenwerkt, zorgt voor een ontwerp waarin uw wensen zijn verwerkt.

Kortom, een productonafhankelijk advies, conform uw gewenste uitstraling en budget, samengesteld door de adviseurs van Heering Office, waarbij persoonlijk advies voorop staat. Dat is precies wat u kunt verwachten wanneer u de hulp inschakelt van Heering Office voor kantoorinrichting of projectinrichting.

Zoekt u ergonomisch meubilair? In onze showroom hebben wij een ergocorner ingericht waar u ons ergonomische meubilair kunt zien en ervaren. Ook hebben wij allerlei ergonomische producten voor u klaarstaan die u kunt uitproberen.

Sedus akoestische scheidingswand - akoestiek Heering Office Den Haag 3

Sedus akoestische scheidingswand - akoestiek Heering Office Den Haag 4

RH kantoormeubelen werkplek - bureaustoel Heering Office Den Haag 2

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!