Hygienisch en coronaproof kantoor Heering Office Den Haag

Hygienisch en virusvrij kantoor?

Voorkom een Covid-19 besmetting op kantoor en richt uw kantoor hygiënisch in. Wij hebben een 'back to office' concept samengesteld waarin u alles aantreft wat nodig is voor een 'coronaproof' virusvrij kantoor!

Hoe hou je het coronavirus buiten kantoor?

Door thuis te werken verkleinen we de kans op het verspreiden van het coronavirus. Zoekt u hiervoor nog een goede bureaustoel of thuiswerkplek? Wij kunnen u snel voorzien!

Op enig moment zullen we toch de kantoorvloer weer moeten betreden. Hoe verklein je dan de kans dat het coronavirus opduikt in uw kantoor? Daar hebben wij het ‘back to office’ concept voor opgesteld waarin alles te vinden is op het gebied van een hygiënisch kantoor.

Een goede hygiëne helpt!

Een goede hygiëne op kantoor is een eerste vereiste om het virus te weren. Dit geldt voor de persoonlijke hygiëne en de hygiëne op de werkplek. Allerlei soorten zeep, schoonmaak- en desinfecterende middelen kunt u bestellen op onze webshop

back to office concept coronaproof kantoor Heering Office Den Haag

1,5 meter op kantoor

Door middel van het afstand houden van elkaar, helpen we samen de verspreiding van het virus tegen te gaan. Met signing op vloeren, wanden en deuren kunnen looprichtingen en afstandstrepen worden aangeduid. Ook kunnen allerlei dwingende adviezen op gedragsgebied in de kantooromgeving op stickers worden uitgebeeld, zoals de 1,5 meter afstand, wachtcirkels en allerlei andere stickers. Wij kunnen een maatwerk plan voor uw kantoor opstellen waarbij wij uw wensen op dit gebied inventariseren en ontwerpen.

back to office concept Heering Office Den Haag

Preventieschermen als 1,5 meter lastig wordt

Wordt het lastig om de 1,5 meter in acht te nemen vanwege ruimtegebrek dan kunnen preventie- of spatschermen de uitkomst bieden. Deze schermen kunnen staand, hangend of geklemd aan het bureau in diverse kleuren worden aangeboden. Ook hiervoor nemen wij de tijd om een maatwerk plan voor uw organisatie op te stellen.

Hygienisch en coronaproof kantoor Heering Office Den Haag

Hygienisch en coronaproof kantoor Heering Office Den Haag

preventieschermen staand Heering Office Den Haag

Hygienisch en coronaproof kantoor Heering Office Den Haag

Prijslijst opvragen van ons ‘back to office’ concept?

Neem contact op!