kantoorinrichting Heering Office Den Haag

Hybride werken thuis en op kantoor

We blijven thuiswerken, maar gaan ook weer naar kantoor en niet allemaal tegelijk. Hybride werken is het nieuwe werken!

Hybride werken?

Hybride werken is een combinatie van thuis werken en op kantoor, maar wel samen! Sinds het uitbreken van de Coronapandemie is hybride werken een blijvertje, maar hoe breng je dit in praktijk?

Hybride werken brengt uitdagingen met zich mee want hoe zorg je ervoor dat je met elkaar in contact blijft, hoe ga je communiceren, hoe behoudt je binding met het bedrijf? Over al deze zaken is het belangrijk om met elkaar afspraken te maken.

Belangrijkste tips:

kantoorinrichting Heering Office Den Haag

Meer informatie?

 

Ergonomisch thuiswerken

Kantoor als ontmoetingsplek

  • Zorg voor fijne focusruimtes, stiltewerkplekken en belcellen zodat medewerkers veilig en geconcentreerd kunnen werken en overleggen. Lees meer over dit onderwerp
  • Met akoestische wanden kan je werkplekken scheiden en bovendien zorgen voor een betere akoestiek.
  • Met systeemwanden kan de beschikbare kantoorruimte opnieuw worden ingedeeld als dat noodzakelijk is om veilig te werken.

hybride werken Heering Office Den Haag

Huur je thuiswerk- of kantoormeubilair

Voor werkgevers kan het interessant zijn om tijdelijk meubilair te huren. Of het nu voor kantoor of thuis is, Heering Lease staat klaar om iedereen te helpen met een werkplek. Wij leveren een elektrisch verstelbaar bureau en een ergonomische bureaustoel. Dat allemaal voor een klein bedrag per maand!

NEEM EEN KIJKJE BIJ HEERING LEASE

Handige bestelomgeving op maat

Heering Office kan een bestelomgeving op maat voor je medewerkers inrichten zodat ze keus hebben uit een reeks verantwoorde en ergonomische thuiswerkproducten. Wij maken een compleet webportal zodat je medewerkers snel en makkelijk de specifiek geselecteerde producten kunnen bestellen.

INFORMEER MIJ OVER EEN WEBPORTAL

kantoorinrichting Heering Office Den Haag

Meer weten over hybride werken?

Neem contact op!