Project Gemeente Nieuwkoop Heering Office Den Haag
02 september 2022

Welzijn op de werkvloer

Of je nu thuis werkt of op kantoor; we worden elke dag overladen met prikkels via de mailbox, online meetings, rinkelende telefoons en kletsende collega's. Welke oplossingen zijn er op de werkvloer om hier goed mee om te gaan?

Welzijn op de werkvloer

Vooral op kantoor is het soms lastig om je te focussen met rinkelende telefoons, kletsende collega’s, overvolle mailboxen en geplande online of offline meetings. Het is fijn als je je even kunt afzonderen in een ruimte waar geen prikkels zijn. Dit kan een rustruimte zijn, maar ook een ‘speelruimte’ met bijvoorbeeld een voetbaltafel of een biljart.

T-systems ontspanningsruimte Heering Office Den Haa

T-systems Den Haag Heering Office Den Haag

Creëer mogelijkheden voor pauze of inspiratie

In de pauze ligt de kracht! Even weg van je bureau voor een korte pauze maakt je hoofd leeg. Een lekkere kop koffie en even bijpraten met een collega in een andere ruimte dan aan je bureau of even chillen in een lekkere bank of een potje biljarten met je buurman. Er zijn zoveel manieren om dit mogelijk te maken…

  • Maak gebruik van de open ruimte en deel deze in met modulaire akoestische wanden om verschillende functies te scheiden;
  • Zorg voor ‘speelruimtes’ om even te pauzeren of inspiratie op te doen;
  • Zorg voor leuke zitjes en focusruimtes voor een pauze- of rustmoment;
  • Creëer een gezellige coffee corner voor kort overleg of small talk.

Coffeecorner of gezellige pantry

Een bedrijfskeuken of koffiehoek hoeft niet saai te zijn! Juist met het hybride werken van tegenwoordig is het belangrijk elkaar te ontmoeten op kantoor. Maak het gezellig en praat even bij! Meer over onze keukens.

Coffeecorner en bedrijfskeuken

Even pauze of brainstormen?

Voor een momentje rust of om even met elkaar te brainstormen, bestaan er veel mogelijkheden. Een poefje of hocker is een gezellig element dat overal geplaatst kan worden.

Relaxruimte of brainstormruimte

Delen