Terug naar kantoor Met Heering Office Den Haag
13 juli 2021

Weer terug naar kantoor

We blijven thuiswerken, maar gaan ook weer naar kantoor tijdens en na de Corona pandemie, maar niet allemaal tegelijk!

Hoe creëer je een veilige werkplek op kantoor?

Zoveel mogelijk thuiswerken is nu nog het advies van het RIVM, maar we zullen hopelijk binnenkort ook weer terug naar kantoor kunnen. Om medewerkers veilig naar kantoor te laten komen, is het belangrijk dat de RIVM richtlijnen voor kantoorwerk gevolgd worden. Dit betekent in ieder geval anderhalve meter afstand houden op kantoor en daarom kan niet iedere werkplek gebruikt worden. Met een werkplek planner app biedt je medewerkers de mogelijkheid hun werkplek te reserveren zonder dat hiervoor een uitgebreide administratie nodig is.

kantoorinrichting Heering Office Den Haag

meer informatie?

Hoe hou je het coronavirus buiten kantoor?

Door thuis te werken verkleinen we de kans op het verspreiden van het coronavirus. Zoekt u hiervoor nog een goede bureaustoel of thuiswerkplek? Wij kunnen u snel voorzien!

Op enig moment gaan we de kantoorvloer weer betreden. Hoe verklein je dan de kans dat het coronavirus opduikt in uw kantoor? Daar hebben wij het ‘back to office’ concept voor opgesteld waarin alles te vinden is op het gebied van een hygiënisch kantoor.

Een goede hygiëne helpt!

Een goede hygiëne op kantoor is een eerste vereiste om het virus te weren. Dit geldt voor de persoonlijke hygiëne en de hygiëne op de werkplek. Allerlei soorten zeep, schoonmaak- en desinfecterende middelen kunt u bestellen op onze

 WEBSHOP

back to office concept coronaproof kantoor Heering Office Den Haag
Delen
Terug naar kantoor Met Heering Office Den Haag

Meer weten?

Neem contact op!