ontwerp balie en werkruimte Heering Office Den Haag

Projectinrichting

Projectinrichting en projectmanagement

Heering Office neemt al uw zorgen uit handen, ook als het gaat om een totaalproject van concept tot uitvoering. Wij zijn voor u hét aanspreekpunt in iedere fase en voor alle onderdelen van uw project, zoals bijvoorbeeld de inrichting van uw kantoor, hotel, school, winkel of zorginstelling.

Na de eerste kennismaking op locatie of in onze showroom in Den Haag, ontwikkelen wij voor uw projectmanagement een stappenplan gebaseerd op uw wensen en eisen. De projectinrichter van Studio Heering, het ontwerpbureau waar Heering Office mee samenwerkt, zorgt voor een ontwerp waarin uw wensen zijn verwerkt.

Neem een kijkje bij een van onze projecten

Heering Office Den Haag

Heering Office Den Haag

Conceptmatige aanpak

Of het nu gaat om werken, wonen, winkelen of vakantie vieren, mensen verblijven graag in een plezierige, sfeervolle ruimte. Door nauw samen te werken met u en Studio Heering geven we vorm aan uw eisen- en wensenpakket. Onze conceptmatige aanpak zal resulteren in een herkenbare en unieke identiteit binnen uw gehele bedrijfspand en in elke ruimte afzonderlijk. Dit is de basis voor het gehele ontwerp- en realisatieproces van projectinrichting. Neem een kijkje bij onze inspirerende projecten.

Uitvoering

De binnendienst van Heering Office zet het ontwerp van de interieurarchitect om in een overzichtelijke offerte en bewaakt de rode draad van het project. Ons vakkundige technische en logistieke dienst neemt na het afronden van alle bouwtechnische aspecten de plaatsing, installatie en montage voor hun rekening waarna samen met u de definitieve oplevering plaatsvindt. Na afronding van het project is er nog regelmatig contact om na te gaan of alles naar wens is en om te kijken of het door ons geleverde meubilair goed wordt gebruikt.

ontwerp balie en werkruimte Heering Office Den Haag

Heeft u advies nodig voor uw projectinrichting?

Wij helpen u!