T-Systems Den Haag Heering Office Den Haag

T-Systems Den Haag

Over de projectopdracht

Onze opdrachtgever benaderde ons met het verzoek om ‘out of the box’ te denken over de nieuwe werkomgeving.

T-Systems Den Haag verhuist van 5 verdiepingen traditionele kantoorruimte naar 2 verdiepingen kantoorruimte. De bezettingsgraad in het oude kantoor was laag en men wil de medewerkers een aantrekkelijk nieuw kantoor bieden waar het goed toeven is. Over een andere flexibele manier van werken moest nagedacht worden en bovendien is ons nadrukkelijk gevraagd om zoveel mogelijk meubilair te hergebruiken.

Klant
T-Systems

Plaats
Den Haag

Diensten
Ontwerp, totaalinrichting en projectmanagement

Over de oplossing

Het agile working principe is bij dit project toegepast:
De focus ligt hierbij op het zo efficiënt mogelijk gebruiken van de werkomgeving waarbij werkplekken, brainstormruimtes, concentratie-units, vergader- en koffiehoekjes functioneel en taakgericht verdeeld zijn over de ruimte. De verschillende activiteiten zijn zodanig met elkaar verweven dat een dynamische samenwerking ontstaat. Door het creëren van verschillende soorten werkplekken is het mogelijk om medewerkers te laten werken waar en wanneer ze willen. Bij dit project hebben we diverse onderdelen hergebruikt zoals: bureau-onderstellen, vergaderstoelen, bureaustoelen en diverse kasten. Duurzaam en kostenbesparend!

T-Systems Den Haag Heering Office Den Haag

T-Systems Den Haag Heering Office Den Haag

Over het resultaat

Door het agile working principe wordt de ruimte efficiënt gebruikt en kan er taak- en functiegericht worden gewerkt. Door toevoegingen van grappige elementen zoals schommels, laptopzitjes en loungebanken zijn er diverse mogelijkheden gecreëerd om anders te werken dan in een traditioneel kantoor. Bij dit project hebben we diverse onderdelen hergebruikt zoals: bureau-onderstellen, vergaderstoelen, bureaustoelen en diverse kasten. Door de mix van nieuwe en gebruikte materialen en het toevoegen van allerlei speelse elementen hebben wij een totaal nieuwe en dynamische werkomgeving gecreëerd. Agile en duurzaam!

 

T-systems Den Haag Heering Office Den Haag

T-systems Den Haag Heering Office Den Haag

Gebruikte producten in dit project

T-Systems Den Haag Heering Office Den Haag

Meer weten over onze projecten?

Vraag het ons!