Codex Legal project Heering Office Den Haag

Codex Legal Notaries

About the case

Code Legal Notaries asked us to renovate and restyle their new building overlooking the Peace Palace in The Hague. The building must be developed as workspace including meeting rooms, reception area and kitchen. Part of the case was to completely reuse the current furniture. Challenging in this case was the tight timeframe we had to deal with.

Client
Codex Legal Notaries

Location
The Hague

Services
Rebuilding and movement

Codex tekening project Heering Office Den Haag

About the result

At Codex Legal Notaries we placed modular walls creating optimum use of the space. The reused reception furniture and the reused counter are nicely situated in the center of the area where people enter the room. Spacious office rooms and two meeting rooms have been created. A spacious secretarial room and a renewed kitchen have also been successfully integrated into this project. Beautiful strong floor covering matching the current natural stone floor is the finishing touch of this case!

Products used in this project

Codex Legal project Heering Office Den Haag

Need to know more about our projects?

Ask our advice!