Sedus bureau zit-sta Heering Office Den Haag

Duurzaam werken

Duurzaam ondernemen = denken aan morgen

Steeds meer ondernemingen zien de noodzaak van duurzaam ondernemen, ook wel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) genoemd. Denken aan morgen, aan de toekomst, staat hierbij centraal. Duurzaam ondernemen is niet iets dat u even uitlegt en oplegt. Het is een cultuur en men moet de tijd krijgen om het zich eigen te maken. Het is een veranderingsproces dat zich moet ontwikkelen en het heeft alles te maken met keuzes die u maakt.

Duurzaam is een commercieel toverwoord, maar wat doen wij er concreet mee? Ook wij stellen het thema duurzaamheid centraal en gaan daarbij uit van het motto ‘veranderen begint bij jezelf’. Wij werken met fabrikanten die zich bewust zijn van de verandering van een lineaire ‘wegwerp-economie’ naar een duurzame circulaire economie waarbij alles draait om de 3P’s People, Planet, Profit. Vragen die hierbij opkomen, zijn: hoe werken we aan het welzijn van onze mensen, hoe kunnen we producten en afval hergebruiken, hoe voeren we producten af en wat wordt er op lange termijn mee gedaan. Lees ook ons blogbericht: duurzaam werken en de 7 belangrijkste trends
Duurzaam werken
Onze afdeling kantoorinrichting houdt al bij het ontwerpproces rekening met het hergebruik van materialen en middelen. Wij werken samen met Nederlandse fabrikanten om de circulaire economie handen en voeten te geven voor kantooromgevingen. Dit geven we vorm in verschillende duurzame concepten zoals ‘Green Office Furniture’. Het begint met de inventarisatie van uw huidige kantoor. Wij kijken met u naar de huidige onderdelen en bepalen samen wat er hergebruikt kan worden voor uw concept. Vanuit die basis creëren wij uw duurzame werkomgeving.

Heering Office werkt nauw samen met innovatieve en milieuvriendelijke leveranciers zoals BuzzispaceCastelijnDrenteaHagRHSedusThonet en Vepa. Onze leveranciers doen er alles aan om in hun ontwerpproces al de basis te leggen voor een duurzaam aanbod van kantoormeubilair. Het kantoormeubilair is modulair en uitwisselbaar, ‘zero-waste design’ en wordt geproduceerd met minimaal materiaalgebruik. Bovendien is het meubilair eenvoudig te monteren en demonteren, is geschikt voor een tweede leven en functioneel hergebruik na de gebruiksfase.

Duurzaam en ergonomisch kantoormeubilair
U en uw medewerkers verdienen een duurzame werkomgeving. Heering Office staat stil bij ieders veiligheid en gezondheid. Een juiste zithouding conform de laatste ARBO richtlijnen is een belangrijk aspect wanneer u op zoek bent naar een ergonomische en dus duurzame werkomgeving. In onze eigen ergocorner aan de Zoutmanstraat in Den Haag kunt u de ergonomie beleven. Kom hier onze ergonomische producten uittesten en voel en ervaar hoe deze producten kunnen bijdragen aan het verbeteren van uw werkhouding en werktechnieken.

Vepa duurzaam meubilair Heering Office Den Haag 2

Buzzi Space akoestische verlichting - akoestiek Heering Office Den Haag 6

Sedus bureau zit-sta Heering Office Den Haag

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!