Davant kantoormeubilair stoel Heering Office Den Haag

Davant

Heering Office levert alle producten van Davant

Een functionele ruimte hoeft niet alleen functioneel te zijn, maar kan ook inspireren, identiteit uitdragen of sfeer bepalen. De inrichting van zo’n ruimte is meer dan de optelsom van afzonderlijke meubelen; wat stoelen en een bank. De ruimte niet alleen vullen, maar ook volmaken, en daardoor meer bieden dan zitten alleen. Davant geeft niet alleen de ruimte. Davant maakt de ruimte.

Zoekt u akoestische meubelen van Davant?

De akoestische stoelen van Davant zijn strak vormgegeven en biedt de gebruiker privacy zoals gewenst bij een telefoongesprek. De Davant akoestische fauteuil staat garant voor een comfortabele zitplek en is leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Banken die geschikt zijn voor bedrijfsrestaurants en aula’s van scholen

Davant beschikt over eetkamerbanken, allen met een hoge rugleuning waardoor lang zitten aangemoedigd wordt. De eetkamerbanken van Davant zijn ideaal voor in de kantine of het bedrijfsrestaurant of als sierlijk zitelement in een moderne kantooromgeving. Ook voor aula’s in scholen zijn de Davant eetkamerbanken zeer geschikt. Bijvoorbeeld om een uit te blazen na een lange dag school!

Hockers en poefjes zijn leuke elementen om uw ruimte af te maken

De Davant hockers zijn leverbaar in verschillende varianten en zijn met name bruikbaar als extra zitplek, tafel of in de lange uitvoering als bankje. Kies voor een vierkante, ronde of rechthoekige vorm om uw ruimte gezellig af te maken. De hockers van Davant zijn leverbaar in egale kleuren en bijzondere (kinder)prints, waardoor het ideaal te gebruiken is bij ruimtes waar kinderen centraal staan.

DAVANT kantoormeubilair gaja akoestiek Heering Office

DAVANT kantoormeubelen 2 zits bank met hoge rug en oren Heering Office

DAVANT Treinbank kantoormeubilair Heering Office

Davant kantoormeubilair stoel Heering Office Den Haag

Davant kantoormeubilair stoel Heering Office Den Haag

Interesse?

Neem contact op