diensten Heering Office Den Haag
04 december 2019

Vacature Commerciëel Medewerker Binnendienst

Werken in een enthousiast team met veel klantencontact binnen een dynamische werkomgeving? Heering Office heeft per direct ruimte voor een gedreven commerciële binnendienst medewerker die kan doorgroeien naar de buitendienst.

Commerciëel Medewerker Binnendienst M/V

full time

Interesse? Mail naar: joanne@heeringoffice.nl

Werkzaamheden:

Als medewerker bij onze commerciële binnendienst ben je de schakel tussen onze klanten, de buitendienst en onze leveranciers. Je zorgt voor een goed verloop van het logistieke traject van binnenkomende bestellingen naar de uiteindelijke bezorging bij de klant. Met je klantgerichte instelling en inhoudelijke kennis bedien je onze klanten optimaal zodat de klant het juiste product bij ons bestelt.

Naast deze dienstverlenende taak werk je goed samen met je collega’s in de buitendienst en ondersteun je actief het relatiebeheer van onze vaste klanten en je signaleert commerciële kansen. Je denkt mee en handelt pro-actief in het hele traject van het maken van offertes tot en met aftersales. Zie je kansen voor verbetering in het assortiment of in het proces dan bieden wij je alle ruimte om deze kansen te benutten!

Inmiddels is deze vacature vervuld!

Delen
diensten Heering Office Den Haag