thuiswerkplek opgeborgen in een kast Heering Office Den Haag
13 juli 2021

Hybride werken thuis en op kantoor, maar wel samen!

We blijven thuiswerken, maar gaan ook weer naar kantoor tijdens en na de Corona pandemie. Hybride werken noemen de overheid en veel bedrijven dit. Wat houdt dit in?

(Thuis)werken is niet een paar taakjes doen, maar samen werken aan een ambitie!

Hoe zorg je ervoor dat je in de hybride werkomgeving thuis en op kantoor met elkaar in contact blijft en samenwerkt om de bedrijfsdoelstelling te verwezenlijken? Vóór de Corona pandemie was het simpel; vrijwel iedereen werkte op kantoor en je zag en sprak elkaar dagelijks. Nu geeft het hybride werken de medewerker de vrijheid om overal te werken met als gevolg dat we elkaar fysiek minder zien en via slimme communicatiemiddelen contact hebben. Het soort taak bepaalt de plaats van uitvoering.

kantoorinrichting Heering Office Den Haag

Kijk hier naar onze thuiswerkdeals

Thuiswerken of op kantoor?

Moet je je concentreren, dan is thuiswerken geschikt, mits er geen gezinsleden aandacht vragen… Wil je brainstormen, vergaderen, collega’s of klanten ontmoeten dan is het kantoor weer een betere locatie. Bekijk hieronder de verschillende hulpmiddelen waarmee je ergonomisch thuis kunt werken en hoe je elkaar op kantoor veilig en verantwoord kunt ontmoeten.

thuiswerkplek Heering Office Den Haag

Ergonomisch thuiswerken

Kantoor als ontmoetingsplek

  • Zorg voor fijne focusruimtes, stiltewerkplekken en belcellen zodat medewerkers veilig en geconcentreerd kunnen werken en overleggen. Lees meer over dit onderwerp
  • Met akoestische wanden kan je werkplekken scheiden en bovendien zorgen voor een betere akoestiek.
  • Met systeemwanden kan de beschikbare kantoorruimte opnieuw worden ingedeeld als dat noodzakelijk is om veilig te werken.

kantoorinrichting Heering Office Den Haag

Huur je thuiswerk- of kantoormeubilair

Voor werkgevers kan het interessant zijn om tijdelijk meubilair te huren. Of het nu voor kantoor of thuis is, Heering Lease staat klaar om iedereen te helpen met een werkplek. Wij leveren een elektrisch verstelbaar bureau en een ergonomische bureaustoel. Dat allemaal voor een klein bedrag per maand!

Neem een kijkje bij Heering Lease

Handige bestelomgeving op maat

Heering Office kan een bestelomgeving op maat voor je medewerkers inrichten zodat ze keus hebben uit een reeks verantwoorde en ergonomische thuiswerkproducten. Wij maken een compleet webportal zodat je medewerkers snel en makkelijk de specifiek geselecteerde producten kunnen bestellen.

Informeer mij over een webportal

Delen
thuiswerkplek opgeborgen in een kast Heering Office Den Haag

Meer weten?

Neem contact op!